Erken Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı

ERKEN HASAT NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI

Sofralarımızın vazgeçilmezi zeytinyağı aslında kadim medeniyetlerden günümüze uzanan önemli bir yemek kültürü mirasımız. Tabii damak zevkine hitap eden erken hasat naturel sızma zeytinyağı ve soğuk sıkım diğer zeytinyağlarının doğal olarak elde edilmesinde büyük yarar bulunuyor. Firmamızda zeytinyağının kalitesini bozmamak adına geleneksel yöntemlerle bu değerli yağın çıkarılmasından yanadır ve uzun yıllardır yüksek kalitede zeytinyağı üretimine aralıksız devam etmektedir. Bunun yanı sıra ürünlerimizi tamamen firmamıza ait tesislerde imal ediyoruz ve bu muhteşem lezzeti aracısız şekilde sizlerle buluşturuyoruz. Dolayısıyla sizin tek yapmanız gereken ürünümüzün özelliklerini incelemek ve satın almak istediğiniz zeytinyağı türünü belirlemek olacaktır.

Erken Hasat Sızma Zeytinyağı Özel Bir Üründür

Bilindiği üzere zeytinyağının kalitesini, hasat zamanı, üretim şartları ve zeytinin tipi belirliyor. Dolayısıyla erken hasat sızma zeytinyağı bu kategoriler içerisinde farklı bir yere sahiptir ve kendine has metodolojisi ile damaklara hitap eder. Dilerseniz sizleri daha fazla bekletmeyelim ve ürünümüzün özellikleri hakkında bilgilendirmelere geçelim. Adından da anlaşılacağı gibi erken hasat naturel sızma zeytinyağıdaha meyvenin ilk olgunlaşma aşamalarında ortaya çıkıyor. Peki, erken hasat neyi ifade ediyor ve zeytinyağının kalitesini nasıl etkiliyor, hemen izah edelim. Eylül ve Ekim ayları zeytinin henüz yeşil olduğu bir döneme tekabül ediyor. Tabi meyvenin istenilenden daha fazla olgunlaşması içerisindeki asit değerini yükselttiğinden zeytinyağının kalitesinin aşağı düşmesine neden oluyor. Ancak lütfen hiç endişe etmeyiniz firmamız bu kriterleri çok iyi biliyor ve sizlere ürünlerini en kaliteli şekilde sunmak için çaba harcıyor.

Kaliteli Zeytinyağı Sayfamızdan Alınır

Özellikle zeytinyağının müdavimleri haklı olarak sofralarında son derece lezzetli ve kaliteli zeytinyağı görmek ister. Buradan hareketle firmamız ürünlerinde kaliteyi en üst seviyede tutarak bir imalat anlayışını benimsemiştir. Çünkü zeytinyağının imalatında uygulanan metotlar aslında kaliteyi doğrudan etkiliyor. Dilerseniz şimdi de erken hasat naturel sızma zeytinyağı üretimini nasıl gerçekleştirdiğimiz noktasında bazı teknik bilgileri paylaşalım.

·Ağaçlarımız en kaliteli Gemlik tipi zeytin ağaçlardır

·Ürünlerimizi son derece hassas bir şekilde toplarız ve hasar görmemesine büyük özen gösteririz

·Ürün fermantasyona uğramadan hemen toplarız ve bu işlemin ardından en geç 4 saat içerisinde sıkılma aşamasına geçeriz

·Ürünümüzün en önemli özelliği oleik asit değeri kabul edilen uluslararası standartların çok altında olmasıdır ve 02 düzeyindedir

Görüldüğü üzere her aşaması titizlikle sürdürülen bir üretim süreci söz konusudur Lütfen başta erken hasat naturel sızma zeytinyağı olmak üzere diğer tüm kaliteli ürünlerimiz ile ilgili sormak istediklerinizi hiç çekinmeden iletişim seçeneklerimiz üzerinden firmamıza aktarınız. Sizleri yanıtlamaktan büyük mutluluk duyarız. Diğer ürünlerimizi incelemek için lütfen linke tıklayınız. Şimdiden afiyet olsun

Shopping Cart
Scroll to Top