Birinci Zeytinyağı

BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI

Zeytinyağı çeşitleri arasında ismi çok bilinmese de birinci zeytinyağı bu grupta önemli bir yeri bulunan oldukça özel bir ürün. Ülkemizin sınırlarını aşan ve yoğun talep gören bu özel ürünü web sayfamızdan gönül rahatlığı ile satın alabileceğinizi biliyor muydunuz? Evet, baskın tadı ve tamamen geleneksel yöntemlerle ve organik şekilde ürettiğimiz bu lezzetli ürünü sayfamızdan satın alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ürünümüzü sipariş vermek ve dostlarınıza tavsiye etmek olacaktır. İsterseniz bilmeyenler olabileceği için öncelikle birinci zeytinyağı hakkında bazı önemli bilgileri sizlerle paylaşalım. Bu kategoride serbest asitlik derecesi kabul edilebilir seviyenin çok altında yani % 2.0 düzeyinde bulunan ürünümüz damak zevkinize fazlasıyla hitap edecek. Üstelik gayet makul fiyatı ile sıcak yemeklerde kullanabileceğiniz birinci zeytinyağı elbette ki doğal bir takım işlemler sonrasında sizlerle buluşuyor.

Natürel Birinci Zeytinyağı Enfes Lezzetiyle Sofralarınızda

Gerçekleştirilen bu doğal ve geleneksel işlemler sonrasında sizlere ulaşan naturel birinci zeytinyağıdiğer zeytinyağlarına göre tadı biraz baskın olan bir yağdır. Ayrıca fiyatının bir miktar daha uygun olması da bu zeytinyağı çeşidinin sıcak yemeklerde rahatlıkla kullanılmasını olanak sağlıyor. Dolayısıyla satın aldıktan sonra müdavimi olacağınız “Virgin olive oil” grubuna dâhil bu ürünümüzü çok seveceğinizi ve sofralarından eksik etmeyeceğinizi düşünüyoruz. Bu arada izninizle önemli bir ayrıntıyı daha sizlerle paylaşalım. Firmamız en lezzetli zeytin türü olan Gemlik tipi zeytinleri hasat ederek üretim gerçekleştiriyor. Bu nedenle web sayfamızda yer alan tüm ürünlerimizin hassas bir imalat süreci sonrasında sizlere ulaştırıldığını rahatlıkla ifade edebiliriz. Ayrıca erken hasat edilen zeytinlerden üretilen bu eşsiz yağ soğuk sıkım tekniği ile elde ediliyor.

Naturel Birinci Zeytinyağı Fiyatları Oldukça Makul Düzeyde Bulunuyor

Web sayfamızın bir başka önemli misyonu da hiç kuşkusuz sağlıklı, lezzetli ve en hesaplı ürünleri sizlere takdim etmektir. Dolayısıyla Naturel birinci zeytinyağı fiyatlarıdeğerlendirmesinde sayfamızın diğer firmalara oranla çok daha avantajlı şartlarda ürün satışı gerçekleştirildiğinden emin olmanızı istiyoruz. Ayrıca birinci zeytinyağı dışında web sayfamızda tamamı organik ve geleneksel yöntemlerle üretilmiş daha pek çok benzer ürünü bulabileceğinizi lütfen unutmayınız. Söz gelimi Naturel sızma zeytinyağı, Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı, Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı ve Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı kategorilerinde harika ürünlerimizi pekâlâ Tercih edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun diyoruz.

Alışveriş Sepeti
Scroll to Top